Bakan Bayraktar: "Bu Vatan Bizim Namusumuzdur, Bu Bayrak Bizim Şerefimizdir" - Son Dakika
Politika

Bakan Bayraktar: "Bu Vatan Bizim Namusumuzdur, Bu Bayrak Bizim Şerefimizdir"

Bakan Bayraktar: "Bu Vatan Bizim Namusumuzdur, Bu Bayrak Bizim Şerefimizdir"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Ufak tefek menfaatleri elimizin tersiyle itmek zorundayız."

24.07.2013 22:25

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Ufak tefek menfaatleri elimizin tersiyle itmek zorundayız. Geldik gidiyoruz ama İslamiyet kalacak. Türk vatanı, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak. Bu vatan bizim namusumuzdur, bu bayrak bizim şerefimizdir" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İller Bankası'nda verilen iftar yemeğine katıldı. Bakanlık yöneticileri ve çalışanları adına verilen yemeğe, Ankara'daki Özel Fatoş Abla Koleji'nin sahibi Fatma Özyurt da katıldı. Bakan Bayraktar, İslamiyet'in bir zamanlar cihan dini olduğunu ancak şimdilerde ikinci ya ada üçüncü sıraya gerilediğini söyleyerek, "Ancak dünya hiçbir zaman süt liman olmadı. ve dünya hiçbir zaman süt liman olmayacak. Sayısı 1,5 milyarı aşan Müslüman nüfusu dünyanın her tarafında çok ciddi zulüm altındadır, eziyet altındadır" diye konuştu.

Türkiye'nin son 10 buçuk yılda büyük bir kalkınma ve duruş sergilediğine işaret eden Bayraktar, Türkiye'deki huzur ve sükunun devam ettiğini söyledi. Türkiye'nin sadece 1,5 milyar nüfuslu Müslümanlar için değil dünyadaki bütün mazlumlar için önder olduğunu dile getiren Bayraktar, "Fakat bundan rahatsız olan kesimler var. Bundan rahatsız olanlar hep vardı, ilerde de olacak. Artık dünyada iletişim, ulaşım o kadar arttı ki, her ne kadar insanların bildikleri bilmediklerine yetmezse de artık herkes her şeyi aşağı yukarı biliyor. O yüzden bizim yapmamız gereken daha çok çalışmak ve Türkiye'yi güçlendirmektir" dedi.

"Bizim her zamankinden daha çok birbirimizi desteklemeye ihtiyacımız var" diyen Bakan Bayraktar, "Ufak tefek menfaatleri elimizin tersiyle itmek zorundayız. Geldik gidiyoruz ama İslamiyet kalacak. Türk vatanı, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak. Bu vatan bizim namusumuzdur, bu bayrak bizim şerefimizdir. Bu vatanı güçlendirmek için milletimizin refahını artırmak için olanca gücümüzle çalışacağız" ifadesini kullandı.

İftar yemeği 'Altın Kızlar Klasik Türk Müziği Grubu'nun konseri ile devam etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Bayraktar: 'Bu Vatan Bizim Namusumuzdur, Bu Bayrak Bizim Şerefimizdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement