Bakan Cezaevi Ziyaretinde - Son Dakika
Politika

Bakan Cezaevi Ziyaretinde

Bakan Cezaevi Ziyaretinde

Bakan Yıldız, Cezaevindeki Cemil Çiçek'in Yeğenini Ziyaret Etti.

17.11.2010 18:54

ENERJİ ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Nevşehir'e gelerek, karıştığı ölümlü trafik kazası nedeniyle cezaevine konulan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in yeğeni Haktan Yozgatlıgil'i ziyaret etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in yeğeni olduğu öğrenilen 65 yaşındaki Haktan Yozgatlıgil, 14 Kasım'da Ankara'ya giderken, kullandığı Mercedes marka 06 D 8516 plakalı otomobil ile Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı beldesinde, aynı yöne gitmekte olan 65 yaşındaki Selahattin Ercan'ın kullandığı 38 RF 825 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada, 38 RF 825 plakalı otomobilin sürücüsü Selahattin Ercan olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi 67 yaşındaki Fatma Ercan ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in Haktan Yozgatlıgil'in kullandığı otomobilde bulunan Bakan Çiçek'in yengesi olduğu öğrenilen 75 yaşındaki Firuze Yozgatlıgil yaralandı. Kazanın ardından Haktan Yozgatlıgil gözaltına alınarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Kaza haberini alan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bugün Kayseri'den Nevşehir'e gelerek, Haktan Yozgatlıgil'i cezaevinde ziyaret etti. Bakan Yıldız'a cezaevi ziyaretinde Vali Vekili Ruhi Paker, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras ve Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman da eşlik etti. Bakan Yıldız, yaklaşık 1,5 saat süren ziyaret sırasında, askerlerle de tek tek bayramlaşarak Kayseri'ye döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Cezaevi Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement