Bakan Davutoğlu Çarşıları Gezdi - Son Dakika
Politika

Bakan Davutoğlu Çarşıları Gezdi

Bakan Davutoğlu Çarşıları Gezdi

Bazı Gezi Ve İncelemelerde Bulunmak Üzere İlimizi Ziyaret Eden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Şehrimizdeki Tarihi Çarşıları Gezerek Alışveriş Yaptı.

19.08.2010 21:35  Güncelleme: 09:03

Bazı gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden dışişleri bakanı ahmet davutoğlu, şehrimizdeki tarihi çarşıları gezerek alışveriş yaptı.

Kahramanmaraş Belediyesi'nin Ulucami- Kıbrıs Meydanı arasındaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları yaptığı alanlarda incelemelerde bulunan Bakan Davutoğlu'na TBMM Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Vali Mehmet Niyazi Tanılır, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Cafer Tatlıbal, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti İl Başkanı M. Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile partinin yönetim kurulu üyeleri ve protokol üyelerinin hanımları eşlik ettiler.

Ulucami'den başlayan gezide, Katiphan, Taşhan, Hışırhan, Kapalı Çarşı, Tuzhan, mazman Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı, Semerciler Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı ve Belediye Çarşısını eşiyle birlikte gezen Bakan Davutoğlu, aynı zamanda çeşitli alışverişler de yaptı.

Bakan Davutoğlu bu gezinin ardından Necip Fazıl Kültür Merkezi'ne giderek konferansa katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Bakan Davutoğlu Çarşıları Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement