Bakan Elvan'ın Seçim Gezisi - Son Dakika
Politika

Bakan Elvan'ın Seçim Gezisi

Bakan Elvan\'ın Seçim Gezisi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’ın Ermenek ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, belediye başkan adayına destek istedi.

08.02.2014 14:45

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman'ın Ermenek ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, belediye başkan adayına destek istedi.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere helikopterle seçim bölgesi Karaman'ın Ermenek ilçesine gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Bakan Elvan, Ermenek'e yönelik çalışmaları anlatarak, "Yeni ve modern Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi binası yapacağız, 2015 yılında sizin hizmetinize sunuyoruz. 300 kişilik yurt yapıyoruz, 2015'te teslim edeceğiz. İkinci kapalı spor salonu 2015'te halkın hizmetine sunulacak. Bir başka proje ise TOKİ... Proje ile ilgili sıkıntılar yaşadık, müteahhit projeyi bitirmeden terk etti. Ama biz konutları bu yıl bitireceğiz" dedi.

Büyükşehir Yasası'yla mahalleye dönüşecek köylere götürülen hizmetlere değinen Bakan Elvan, "Köylerimize kapalı sulama sistemleri kurduk, asfaltlama yaptık. Asfaltlanmadık köy yolu kalmadı. Tüm köylerimize parke taşlarından yapılmış köy yolları oluşturduk. Eksiklerimiz var ama çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sıkıntıları çözmeye hazırız" diye konuştu.

Bakan Lütfi Elvan, Ermenek'in önemli bir turizm merkezi haline geleceğini ifade ederek, "Kayak merkezinin eksiklikleri gideriliyor. Güzel bir kayak merkezine kavuşuyoruz. Burası önemli bir merkez olacak. Ermenek, örnek bir turizm bölgesi olacak. Barajıyla, yeşil alanlarıyla, kıymetli insanlarıyla beraber bir turizm cazibesi haline gelecek" şeklinde konuştu.

AK Parti Ermenek Belediye Başkan Adayı Uğur Sözkesen'e destek verilmesini isteyen Bakan Elvan, ilçede yüksek oy alarak rekor kırmak istediklerini sözlerine ekledi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Elvan'ın Seçim Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement