Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da İlçe Ziyaretleri Gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da İlçe Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar\'da İlçe Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

06.11.2015 23:39

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. Bakan Eroğlu, AK Partiye oy veren herkese teşekkür ettiğini kaydederek, AK Parti'nin 78 milyonu kucakladığını söyledi.

Bakan Eroğlu ziyaretleri kapsamında ilk olarak 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin en çok oy aldığı İscehisar ilçesini ziyaret etti. İlçedeki bir çay bahçesinde vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu, seçimlerde İscehisar'ın AK Partiye verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Programın ardından beraberindeki protokol üyeleri ile İscehisar İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çibik'i ziyaret eden Bakan Eroğlu, sonrasında ise Köroğlubeli mevkisinde doğaya keklik saldı. Kekliğin süne ve kene gibi böceklerle mücadelesinde çok büyük rolünün olduğunu belirten Bakan Eroğlu, kekliğin organik olarak, kimyasal madde kullanmadan doğaya salınmasının ekolojik denge açısından önemine değindi. Bakan Eroğlu daha sonra Bolvadin ilçesine geçti.

"MİLLET FERASETİNİ GÖSTERDİ"

İkinci ziyaretini Bolvadin ilçesine yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ilçede coşkuyla karşılandı. İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. Bakan Eroğlu, seçimlerin milletin zaferiyle sonuçlandığını kaydetti. Seçimlerde her 2 kişiden birinin AK Partiye oy verdiğini hatırlatan Bakan Eroğlu, "Gerçekten bu seçimler muhteşem oldu sizlere hizmet etmek bizim için şereftir. Millet ferasetini gösterdi. Milletimiz Türkiye üzerinde oynanan oyunu gördü ve gereğini yaptı oyunu bozdu onu için teşekkür ederiz. Milletimize şu anda 2 kişiden biri AK Partili diğerleri ise kardeşimiz biz saten bir mesaj verdik biz bundan sonra herkesi kucaklayacağız 78 milyonu kucaklayacağız. Türkiye'de huzur iklimi olacak, birlik beraberliğimizi pekiştireceğiz. Afyonkarahisar'a il olarak baktığımızda 1908'den bu yana en yüksek yüzde 63,5'le ilk defa en yüksek oyu verdi. Bu bakımdan bütün Afyonkarahisar'a teşekkür ediyorum. Ama rekoru İscehisar'dan sonra kıran yüzde 72 oy veren Bolvadin oldu bu nedenle hepinize gönülden kutluyorum. Bizde buraya ne yapılması gerekiyor ise hepsini yapacağız" diye konuştu.

Bakan Eroğlu buranın ardından Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ı ziyaret etti. Bakan Eroğlu daha sonra programına İhsaniye ve Sinanpaşa ilçeleri ile devam etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da İlçe Ziyaretleri Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement