Bakan İslam, Tümsiad'ın Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan İslam, Tümsiad'ın Genel Kuruluna Katıldı

Bakan İslam, Tümsiad\'ın Genel Kuruluna Katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bu ülkeyi 12 yıldır yönetenlerin Türkiye’nin dünyaya örnek olacağını gördüğünü belirterek, “Artık karşımızda kimse duramaz. Bütün çabalar boşa gidecek” dedi.

15.02.2014 19:33

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bu ülkeyi 12 yıldır yönetenlerin Türkiye'nin dünyaya örnek olacağını gördüğünü belirterek, "Artık karşımızda kimse duramaz. Bütün çabalar boşa gidecek" dedi.

TÜMSİAD Sakarya Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu, SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel kurula Bakan İslam'ın yanı sıra TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murt Kesik ve işadamları katıldı. TÜMSİAD Genel Başkanı Sert, Vali Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'nun ardından bir konuşma yapan Bakan İslam, Türkiye'nin önünde artık kimsenin duramayacağını belirterek, "Bu ülkenin son 12 yıldır yöneticileri bu ülkenin dünya örnek olabileceğini gördüler. Türkiye'nin önce kendi hinterlandına sonra Ortadoğu'ya, Balkanlar'a, Avrupa'ya ve tüm dünyaya örnek olabileceğini koydular ve ellerini taşın altına koydular. Koydular dedikleri biziz. Anadolu'nun insanları bunlar, seçkin insanlar değil. Anadolu'nun insanları. Karşımızda artık kimsenin durması mümkün değil. Bütün çabalar boşa gidecek. Türkiye'nin istikrarını kimse bozamaz. Buna güvenmeniz lazım. Hatırlar mısınız? Rahmetli Özal kendine kurşun sıkılmasının ardından kürsüden 'Allah'ın verdiği canı ondan başka alacak yoktur'. Evet, öyledir ve Allah'ın izniyle bizi bu yoldan Allah'tan başka döndürecek yoktur. Niyetimizin hayır, akıbetimizin hayır olacağını umuyor ve öyle olduğunu biliyoruz. Böyle düşünüyoruz ve hayatlarımızın sonuna kadar da böyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan İslam'a günün anısına plaket verildi. Bakan İslam, SATSO'daki programın ardından Yenikent Park'ta kadın ve çocuklarla çay içip sohbet etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan İslam, Tümsiad'ın Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement