Bakan Kavaf'tan Gaf - Son Dakika
Politika

Bakan Kavaf'tan Gaf

Bakan Kavaf\'tan Gaf

Bakan Kavaf Kırıkklale'yi Ziyareti Sırasında, Kırıkkale'ye Kırşehir Dedi.

17.07.2010 17:34

KADIN ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Kırıkkale'de çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Bakan Kavaf, Kırıkkale'ye rehabilitasyon merkezi ve huzur evi sözü verdi.

Kavaf ilk olarak Kırıkkale Valiliği'ni beraberindeki AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ve Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ile ziyaret etti.

Valilik ziyaretinde Emniyet Müdürlüğü karşılama mangası tarafından karşılanan Kavaf'a, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkakle hakkında brifing verdi.

KIRIKKALE'YE KIRŞEHİR, DEDİ

Valilik ziyareti sırasında, Bakan Kavaf'ın "Kırıkkale" yerine " Kırşehir'e çat kapı gelmeyi planlıyorduk" şeklinde dilinin sürçmesi programa katılanların gülüşmelerine neden oldu. Sözlerine devam eden Kavaf, ôBugün Kırıkkale'ye gelerek Bakanlığımıza bağlı kurumları inceleme imkanı bulacağız. 2011 yatırım planları çerçevesinde Kırıkkale'nin eksiklerinden olan huzur evi ve Sosyal Hizmetler Rehabilitasyon Merkezini buraya kavuşturacağız. Allah devletimize zeval vermesin. Bize verilen yetkileri bu tür yerlere harcamak halkımıza hizmet etmek her zaman bizim görevimiz. Kırıkkale sakin ve güvenli bir il inşallah nazar değmez" şeklinde konuştu.

Buradan Kırıkkale Belediyesine geçen Bakan Kavaf'ı Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz karşıladı. Belediye Başkanı Korkmaz kısa bir sunuş yaparak Kırıkkale'ye yapılan hizmetlerden söz etti. Bu çerçevede Kırıkkale'nin ihtiyacı olan huzur evini tekrar gündeme getiren Başkan Korkmaz'a Bakan Kavaf, bu konuda gerekli çalışmanın yapılarak 2011 yatırım planı içerisine bu projenin alınacağı söyledi.

Kavaf, AK Parti hükümetinin iki önemli görevi şiar edindiğini belirterek, ôBunlardan birincisi iyi teşkilat, ikincisi ise iyi belediyecilik. Bu konuda bütün çalışmalarımızı yoğunlaştırdık ve başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu yüzden yerel yönetimler halkı kucaklayıp en iyi hizmeti sunmaya çalışmalıdır. Bizlerde onların gösterdiği halkımıza hizmet için en iyisini seçerek hareket ediyoruz" dedi.

Başkan Korkmaz, Bakan Kavaf'a ziyaret anısına bir plaket hediye etti. Başkan Korkmaz'ın eşi Nebahat Korkmaz ise Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a Sosyal Konsey'de kurs gören kadınların el emeği ile yapılan el çantası, masa örtüsü ve 'Kırıkkale türküleri' isimli cd hediye etti.

AK Parti İl Başkanlığına yürüyerek geçen Kavaf, esnafı selamlayarak "hayırlı işler" dedi. AK Parti İl Başkanı Zühtü Aksal ve Kadın Kolları üyeleri tarafından karşılanan Bakan Kavaf, çiçek hediye edildi.

Burada, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a üzerinde Kırıkkaleli şehitlerin bulunduğu saat hediye etti.

Bakan Kavaf daha sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu basına kapalı olarak ziyaret etti.

Celal Bayar Parkı'nda, düzenlenen yemeğe katıldıktan Kavaf ve beraberindekiler Ankara'ya döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Kavaf'tan Gaf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement