Bakan Koç'un Denizli Gezisi - Son Dakika
Politika

Bakan Koç'un Denizli Gezisi

Bakan Koç\'un Denizli Gezisi

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Öğle Saatlerinde Geldiği Denizli'de Katıldığı "Turizmde Başarı Ödülleri" Gecesinde Tüm Annelerin Anneler Günü'nü Kutladı. Burada Konuşma Yapan Bakan Koç, Türkiye'nin Dünyanın En Büyük Açık Hava Müzesi Olduğunu Söyledi.

14.05.2007 00:19

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, öğle saatlerinde geldiği Denizli'de katıldığı "Turizmde Başarı Ödülleri" gecesinde tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Burada konuşma yapan Bakan Koç, Türkiye'nin dünyanın en büyük açık hava müzesi olduğunu söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, gündüz saatlerinde yaptığı ilçe gezilerinin ardından akşam Pamukkale'de düzenlenen toplantıya katıldı. Başarı ödülleri gecesine Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un yanı sıra Denizli Vali Hasan Canpolat, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, sanayiciler, işadamları ve turizmciler katıldı.

Colossae Thermal tarafından düzenlenen "Turizmde Başarı Ödülleri" gecesinde konuşan Bakan Koç, Anneler Günü nedeniyle tüm annelerin gününü kutladı. Her günün böyle geçmesini dileyen Bakan Koç, "Bugün, her günün olmasını istediğim bir gün, Anneler Günü. Hep yek atma ile düşeş atma arası matematik olarak aynı ama hep yek atarsan 4 sayı oynarsın düşeş atarsan 24 sayı. Hayatımda hiç yek atmadım. Her zaman düşeş de atmadım. Ama dübeşten de aşağı düşmedim. Bir tek sebebi vardı annemi hiç üzmedim. Tüm

annelerin, tüm hanımların Anneler Günü'nü kutlarım" dedi.

Konuşmasına turizmle devam eden Bakan Koç, Türkiye'nin dünyada en büyük açık hava müzesi olan ülke olduğunu söyleyerek, "Diyorum ki, Türk kültürünün Türk turizminden alacağı var. Ben o borcu ödemeye geldim. Gerçekten, turizmcilerden aldığımla hem turizme ama daha çok kültüre yardım ediyorum. Bunu yaparken de yine turizmciye yardım etmiş oluyorum. Çünkü benim ülkem 3 bin antik kent ve 20 bin höyük ile dünyanın en büyük açık hava müzesi" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, konuşmasının ardından turizme katkısı olan şirket yetkilileri, gazeteciler ve işadamlarına ödüllerini verdi. Bakan Koç, toplantının ardından karayoluyla Denizli'den ayrıldı.

(SK-SN-SN-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Koç'un Denizli Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement