Bakan Özak, Çan'da İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Özak, Çan'da İftar Yemeğine Katıldı

Bakan Özak, Çan\'da İftar Yemeğine Katıldı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Çanakkale'nin Çan İlçesinde Kale Grubu Şirketleri'nin Ana Kuruluşu Kaleseramik Fabrikaları'nın Geleneksel Olarak Düzenlediği Fabrikalar Geleneksel İftar Yemeği'ne Katıldı.

21.09.2007 22:48

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Çanakkale'nin Çan ilçesinde Kale Grubu Şirketleri'nin ana kuruluşu Kaleseramik Fabrikaları'nın geleneksel olarak düzenlediği Fabrikalar Geleneksel İftar Yemeği'ne katıldı.

Çan'da Fabrikalar Havuzbaşı Tesisleri'nde verilen ve Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Murahhas Azası Dr. İbrahim Bodur'un ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine katılan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, davet sebebiyle Bodur'a teşekkür etti. İftara Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku, CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, Çan Kaymakamı Ahmet Ümit, Çan Belediye Başkanı Ali Sarıbaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir,

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı İlmettin Köklü, Çanakkale İl Jandarma Komutanı Albay Şükrü Cumhur, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Orhan Okur, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Tezcan, Kaleseramik Fabrikaları Genel Müdürü Remzi Gula, Kale Grubu Şirketleri İcra Kurulları Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve eşi Kale Grubu Şirketleri Teknik ve Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay ile Kale Grubu Şirketleri'nin müdür ve yöneticileri, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları ile çok

sayıda devlet erkanı katıldı. Kale Grubu Şirketleri Kurucusu ve Murahhas Azası İbrahim Bodur iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederken, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak davet sonrası Çan'dan ayrıldı.

(GŞ-AÖ-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Özak, Çan'da İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement