Bakan Yılmaz: Başbuğ'un Rütbeleri Alınır (2) - Son Dakika
Politika

Bakan Yılmaz: Başbuğ'un Rütbeleri Alınır (2)

Bakan Yılmaz: Başbuğ\'un Rütbeleri Alınır (2)

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programının ardından Ulu Cami'ye geçerek cuma namazını kıldı.

09.08.2013 15:35

Sivasspor'a ZİYARET

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programının ardından Ulu Cami'ye geçerek cuma namazını kıldı. Namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Yılmaz, daha sonra Sivasspor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, yöneticiler ve teknik heyetle bir araya gelen Bakan Yılmaz'ın Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos ile sıcak sohbeti dikkat çekti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Roberto Carlos, "Buraya gelmeniz bizim için şehrimiz için başkanımız için çok mutluluk verici oldu. Sizi evimizde ağırlamaktan çok mutluyuz" dedi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise, "Bu ay Brezilya Savunma Bakanı Celso Amorim'in resmi ziyaret için Türkiye'ye geliyor. Ancak Savunma Bakanı'nın torunları Türk. Dolayısıyla ortak noktamız çok. Güçlerimizi birleştireceğiz. Türkiye-Brezilya, iki ülke de daha başarılı olmak için, kendi bulunduğu bölgeye barış getirmek için ortak çalışacak. Umarım Sivas'ı seversiniz. Sivas Türkiye'nin özeti ve özü. Sivaslı olmaktan gurur duyuyoruz. Sivasspor'a da başarılar diliyoruz. Ümit ediyoruz ki Carlos döneminde çok daha başarılı olacak. Şampiyonluğa çok yakın oynadık. Düşmeye çok yakın oynadık. Bir yukarıda bir aşağıda olduk. Artık sıra üstte olmak. Onu da inşallah Carlos'la yaşayacağız" dedi.

"SAVUNMADA OYNARIM"

Roberto Carlos da Bakan Yılmaz'a, "Hep beraber olmamız tabii ki çok daha önemli. Hepimiz güçlerimizi birleştireceğiz. Böylesi çok daha iyi olacak. Başkanımızın başkanlığında" dedi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Bizde büyüklerimizden aldığımız güçle inşallah bu göreve layık olmaya çalışacağız" diye konuştu. Roberto Carlos'un Bakan Yılmaz'ı antrenmana davet etmesi üzerine Yılmaz,, "Ben savunma bakanıyım, savunmada oynarım" diye cevap verdi. Bakan'ın cevabı üzerine çevredekiler gülümserken daha sonra yönetim ve futbolcular ile öğle yemeği yenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Yılmaz: Başbuğ'un Rütbeleri Alınır (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement