"Fikri Işık Partinin Kuruluşundan Beri Emek Veren Bir İnsan" - Son Dakika
Politika

"Fikri Işık Partinin Kuruluşundan Beri Emek Veren Bir İnsan"

"Fikri Işık Partinin Kuruluşundan Beri Emek Veren Bir İnsan"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Civelek, yeni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın partinin kuruluşundan beri emek veren biri olduğunu söyledi.

26.12.2013 00:06  Güncelleme: 00:23

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Fikri Işık'ın, partinin kuruluşundan beri emek veren biri olduğunu söyledi.

Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fikri Işık'ın yeni kabinede yer aldığını haberlerden öğrendiklerini belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasını heyecanla takip ettiklerini dile getiren Civelek, şöyle konuştu:

"Fikri Işık, partinin kuruluşundan beri emek veren bir insan. Partinin her kademesinde görev yapan biri. Az önce telefonla kendisine ulaştım ve tebriklerimi ilettim. Nihat Ergün'ü de aradık. Nihat bey de çok önemli ve başarılı işler yaptı. Nihat bey de partinin kuruluşundan itibaren çalışan değerli biri.

Güzel bir insan gitti, güzel bir insan geldi.'

Civelek, gelecek seçimlere Nihat Ergün ve Fikri Işık ile güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını ifade ederek, "Bu açıdan mutluyuz. Kocaeli, bakansız kalmıyor. Gönül isterdi iki bakanımız olsun. Çünkü daha önceki yıllarda iki bakanımız olmuştu. Önümüzdeki dönemlerde inşallah Başbakanımızın teveccühüyle, desteğiyle Kocaelili bakan sayısı ikiye çıkar" değerlendirmesinde bulundu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 'Fikri Işık Partinin Kuruluşundan Beri Emek Veren Bir İnsan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement