Balıkesir Gömeç'te Atatürk'ün Vefatının 85. Yılı Törenlerle Anıldı - Son Dakika
Politika

Balıkesir Gömeç'te Atatürk'ün Vefatının 85. Yılı Törenlerle Anıldı

Balıkesir Gömeç\'te Atatürk\'ün Vefatının 85. Yılı Törenlerle Anıldı

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında düzenlenen törenlerle anma gerçekleştirildi. Gömeç Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, Kaymakam Mehmet Şirin Altay ve Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam Atatürk Abidesine çelenk sundu. Tören, iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla sona erdi. Törene, sivil ve askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

10.11.2023 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85 yılında düzenlenen törenler ile anıldı.

Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85. yılında Gömeç Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle anıldı. Törendi ilk olarak Gömeç Kaymakamı Mehmet Şirin Altay, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam Atatürk Abidesine çelenk sundular. Daha sonra 09.05'de iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile tören sona erdi. Törene Kaymakam Mehmet Şirin Altay, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himan, sivil ve askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Balıkesir Gömeç'te Atatürk'ün Vefatının 85. Yılı Törenlerle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement