Başbakan Davutoğlu'ndan, Fedakar Öğretmene Tebrik - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Başbakan Davutoğlu'ndan, Fedakar Öğretmene Tebrik

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş’un Güdümlü köyü Kurtuluş mezrasında kar nedeniyle kapanan okul yolunu kürekle açan ve öğrencilerini sabah evden alıp, akşam eve bırakan öğretmen Cengiz Sur’u telefonla arayarak tebrik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş'un Güdümlü köyü Kurtuluş mezrasında kar nedeniyle kapanan okul yolunu kürekle açan ve öğrencilerini sabah evden alıp, akşam eve bırakan öğretmen Cengiz Sur'u telefonla arayarak tebrik etti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Davutoğlu, öğretmen Cengiz Sur'u telefonla arayarak, eğitim aşkı ve öğrencilerine olan sevgisi, fedakarlığı için tebrik etti.

Öğretmen Cengiz Sur da, Başbakan'ın kendisini arayacağını rüyasında gördüğünü ve günlerdir 0312 ile başlayan her telefonu sayın Başbakan olduğunu düşünerek açtığını, vatana, milletine bağlı insanlar yetiştirmek için kendisi de bir öğretmen olan Başbakan Davutoğlu'nu örnek aldığını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA