Başbakan Yıldırım: "80 milyon vatandaşımızı aynı görüyoruz, birbirinden farklı görmüyoruz.Bizde asla ötekileştirme diye bir şey olmaz"
-"Doğu'da ayrı, Batı'da ayrı uyguladığımız bir politika yok"
-"Ankara erişilmez olmaktan çıktı, vatandaşla devleti buluşturduk"
-"İstihdam seferberliği ilk 3 ayda beklenenin çok üzerinde bir ilgi gördü ve 500 bine yakın yeni istihdam oldu"
-"Bugüne kadar 14-15 yıl içerisinde 1 Türkiye, 3 Türkiye oldu.Bütün olumsuz şartlara rağmen bunu sağladık"
NİĞDE - Başbakan Binali Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Niğde'de bir otelde düzenlenen programda STK temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Son Dakika › Politika › Başbakan Yıldırım: '80 Milyon Vatandaşımızı Aynı Görüyoruz, Birbirinden Farklı Görmüyoruz. - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.