Malatya'dan kısa kısa - Son Dakika
Politika

Malatya'dan kısa kısa

Malatya\'dan kısa kısa

Malatya Valisi Aydın Baruş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kent merkezinde incelemelerde bulundu.

23.05.2021 16:05  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Aydın Baruş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kent merkezinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Gürkan ile Vali Baruş, Hürriyet Parkı, Anıt Çevresi, kanal boyu ve millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan, Hürriyet Parkı, Anıt Çevresi, kanal boyunun daha nezih bir görünüme kavuşturulması için çalışmalar başlattıklarını belirten Gürkan, şunları kaydetti:

"Yapmış olduğumuz fiziki hizmetlerin yanında vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla zaman geçirebilecekleri nezih mekanlar hazırlamak içinde ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisindeler. Malatyalı hemşehrilerimiz yoğun olarak kullandığı bu alanların daha nezih ve kullanışlı bir hale getirilmesi için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Anıt Çevresindeki (Ordu Evi Karşısı) havuzların bulunduğu alanda yenileme çalışmaları gerçekleştirerek bu alanın daha kullanılır bir hale gelmesini sağlayacağız. Hürriyet Parkı içerisinde de eskimiş ve yıpranmış olan alanları vatandaşlarımız için daha kullanılır bir hale getirmek için ekiplerimiz çalışmalar gerçekleştirecekler. İlimizin yeşil dokusuna önemli bir katkı sağlayacak olan Millet Bahçesinde de çalışmalarımızı tamamladık. Malatya'mıza güzel nezih bir mekan kazandırmış olduk. Huzur kenti olan Malatya'mızı geleceğe daha çağdaş ve modern bir şekilde hazırlamak için çalışmalarımız devam edecek."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, ayrıca MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve Melekbaba, Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallelerini yakından ilgilendiren içme suyu çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya, "Sevcan'la Lezzet Yolunda" programında tanıtılacak

Türk Halk Müziği sanatçılarından ve "Sevcan'la Lezzet Yolunda" programının sunucu Sevcan Orhan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Orhan, Malatya'yı çok sevdiğini ve programında Malatya'nın tanıtımına katkı sunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Başkan Gürkan ise Malatya'yı aynı zamanda huzur şehri olarak gördüklerini belirtti.

Darende sanayi sitesi asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende Sanayi Sitesinde Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Sanayi esnafı ve vatandaşlar tarafından kurbanlar kesilerek karşılanan Başkan Gürkan'a AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları eşlik etti.

Battalgazi Belediyesinin Anneler günü yarışması sonuçlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından Anneler Günü'ne özel olarak organize edilen "Hayatı Eve Sığdıran Annem ve Ben" konulu video yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Programa katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, video yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini takdim ederek, tebrik etti.

Üç kategoride 10 kişinin dereceye girdiği yarışmada, birinciye çeyrek altın, ikinciye gram altın ve üçüncü olan yarışmacıya ise kol saati hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Malatya'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement