Baykal'ı Ademe Mahkum Ediyoruz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Baykal'ı Ademe Mahkum Ediyoruz

Baykal\'ı Ademe Mahkum Ediyoruz
13.10.2008 03:02

Başbakan Tayip Erdoğan, Dün Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda Düzenlediği Mitingde, Hükümetinin İcraatlarını Anlatırken, "Bazılarının Gözleri Vardır Görmezler" Dedi.

Başbakan Tayip Erdoğan, dün Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingde, hükümetinin icraatlarını anlatırken, "Bazılarının gözleri vardır görmezler" dedi.

Partililer bunun üzerine, "Vur vur inlesin Deniz Baykal dinlesin" diye slogan atınca Erdoğan, "Sayın Baykal ile seçim kampanyalarına kadar bu defteri kapattım. Hiç cevap bile vermeyeceğim. Onu ademe mahkum ettik (Problemi kökten yok farz etmek). Seçim kampanyalarında gerekirse konuşuruz" dedi. Açılış törenine, adı TOKİ’nin yaptırdığı okula verilen Aktütün Karakolu’na yönelik saldırıda şehit olan uzman çavuş Bahattin Erturan’ın eşi Fatma Erturan da davet edildi. Erdoğan ve eşi tören alanına gelişlerinde, önce Erturan ile bir süre sohbet edip, kızı Sılanur’ı (2) kucaklarına alıp sevdiler. Erdoğan, kürsüye davet edilen Erturan’a, eşinin adının okula verilmesiyle ilgili beratı da verdi.

Erdoğan, partisinin Sivas Merkez İlçe Kongresi’nde de, "Dünya bir kriz yaşıyor, inşallah bunu biz en az zayiatla atlatacağız. Kardeşim eveleme geveleme yok, faizi 63’den aldık şu anda 20. Enflasyon... Boşuna konuşma arkadaş, yüzde 30’du, dünyadaki bütün olumsuz şartlara rağmen 11. 19 puan düşürmüşüz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Baykal'ı Ademe Mahkum Ediyoruz - Son Dakika


Advertisement