BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok Giresun'da - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok Giresun'da

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok Giresun\'da

Partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, ülke ve bölge gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

03.11.2012 17:03

Partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, ülke ve bölge gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülkede 30 yıldır terörün can yaktığını hatırlatan BBP Genel Başkan Yardımcısı Bozok, halkı da giderek tepkisizleştiğini söyledi. BBP Giresun İl Danışma Kurulu Toplantısı'na, BBP Genel Başkan Yardımcısı

Hasan Hüseyin Bozok'un yanı sıra Teşkilatlanmadan Sorumlu Merkez Karar Yürütme Üyesi Mehmet Şevki Arıca, BBP Giresun İl Başkanı Selahattin Toslu ve partililer katıldı.

Hükümetin büyükşehir projesini de eleştiren BBP Genel Başkan Yardımcısı Bozok,

"Büyükşehir Yasasıyla düşünebiliyor musunuz,

Diyarbakır'ın tek kralı, tek horozu Osman Baydemir olacaktır. Her şey ekonomiden, güvenliğe kadar her şey Baydemir'den sorulacaktır, onun hakimiyetinde olacaktır. San ki bu bir yerde Güneydoğuyu bölmenin bir projesi gibi geliyor bize. Başbakan, "Belediyelerden PKK'ya para aktarıldığını" ifade etti. Buradan sormak gerekmez mi PKK'ya daha fazla kaynak aktarılsın diye mi çıkıyor bu yasa. Umarız ki parlamenter arkadaşlarımız bu yasaya geçit vermez" dedi.

IMF'ye borç verecek hale gelen bir ülkenin zam yapmaması gerektiğini de kaydeden Bozok, "Devlet, milletine hizmet için vardır. Millet olmasa devlet olmaz. Başbakan, IMF'ye borç verecek hale geldiğimizi söylüyor. Bu çok güzel ancak, IMF'ye borç verecek hale gelen bir ülke halkını ezmek için zam yapmaz, yapmamalı. Acaba hükümet IMF'ye borç vermek için mi zam yapmaktadır" diye konuştu.

İki tane başbakan çıkaran Karadeniz'de üreticinin ürünlerinin hakkını alamadığını da kaydeden Bozok, "Üzülerek söylüyorum ki Karadeniz'den iki tane Başbakan çıktı,

ikisi de Rizeli ancak ne yazık ki Karadenizli üreticiler ne çayda, ne de fındıkta yüzleri gülmemektedir. Ürettikleri ürünün karşılığını hatta masrafını dahi çıkaramamaktadır" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok Giresun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement