AK Parti Grup Başkanvekili kolundaki saat gündem olunca, paylaştığı fotoğrafı sildi - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili kolundaki saat gündem olunca, paylaştığı fotoğrafı sildi

AK Parti Grup Başkanvekili kolundaki saat gündem olunca, paylaştığı fotoğrafı sildi

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımın ardından 562 bin TL'lik Rolex marka saati gündem oldu. Yenişehirlioğlu, "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notunu düştüğü fotoğrafı gelen tepkiler sonrası kaldırdı.

19.04.2024 09:30  Güncelleme: 09:52

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM'de ziyaretine gelenlerle fotoğrafını "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaştı. Yenişehirlioğlu'nun kolundaki saatin fiyatı kısa sürede gündem oldu.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekmişti. Olayın yankıları sürerken şimdi de AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun lüks saati konuşuluyor.

"BİZ BU MİLLETİN TA KENDİSİYİZ"

Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından TBMM'ye kendisini ziyarete gelen hemşehrileriyle birlikte fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notunu düşen Yenişehirlioğlu'nun kolundaki saat dikkat çekti. Saatin Rolex marka olduğu ve piyasa fiyatının ise 562 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

'Biz bu milletin ta kendisiyiz' diyen Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik saati ile poz verdi

TEPKİLER ÜZERİNE PAYLAŞIMI SİLDİ

Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bu paylaşımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi etiketlediği de dikkatlerden kaçmadı. Paylaşımın altına vatandaşlardan onlarca tepki yorumu gelince Yenişehirlioğlu, gönderiyi hesabından kaldırdı.

'Biz bu milletin ta kendisiyiz' diyen Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik saati ile poz verdi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UYARIDA BULUNMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin grup toplantısında son dönemde yaptıkları paylaşımlarla gündeme gelen partililere tepki göstererek, "Bizim lügatımızda böbürlenme yoktur. Millete tepeden bakma, milletle arasına duvarlar örme, mesafe koyma asla ve asla yoktur. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz, siyaseti birilerine imtiyaz sağlamak, makam, kültür ve unvan dağıtmak için de yapmıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili kolundaki saat gündem olunca, paylaştığı fotoğrafı sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • H celik: Ne yapsalar boş artık geçti borun pazarı 751 36 Yanıtla
    Selim Kayisi: Neden 4 işareti yapıyorlar ki ? acaba doların 40 lira olacağını mı söylemek istiyorlar ? 298 25 Mehmet Aydaz: vallahi yaptığın paylaşımıda silsen çok zor artık,,, erim erim eriyeceksiniz bir daha size oymu vermek elimi keserim yine vermem,, ağzınızla kuşları tutsanız yine yok yine yok 161 9 Özcan Kuvan: Çok severler şaşayı soruncada itibardan tasarruf olmaz derler. Halkın hizmetkarıyız derler. Laf ebeliğinde üstlerine yok. 88 0
  • Murat Avci: gittikçe batıyorlar.. milletin gözüne soka soka.. 656 23 Yanıtla
  • Yasin Biterge: Şatavat bizim işimiz diyorlar. 622 20 Yanıtla
  • Erkan Ergin: dişler de inci Maşallah 528 20 Yanıtla
  • Abdullah Alper: Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak! Yarın bakarsınız söner bugün çatırdayan ocak! Bugün ki mideler sağlam, bugün ki çorbalar sıcak; Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak… Yiyin, efendiler yiyin; bu cümbüşlü sofra sizin; Doyuncaya, tıksırıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin! 486 13 Yanıtla
  • Fatih Keskiner: bu milletin ta kendisiyiz diye diye geldikleri nokta. 439 17 Yanıtla
  • Necati Kaya: Gün gelecek onlarada nereden alın,nasıl aldın diyecekler. 375 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement