CHP Atakum İlçe Başkanlığına Bolat Seçildi - Son Dakika
Politika

CHP Atakum İlçe Başkanlığına Bolat Seçildi

CHP Atakum İlçe Başkanlığına Bolat Seçildi

CHP Atakum İlçe başkanlığına Ali Ekber Bolat seçildi.

01.04.2012 17:27

CHP Atakum İlçe başkanlığına Ali Ekber Bolat seçildi. Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde yapılan CHP Atakum İlçe Kongresi'ne, CHP Samsun Milletvekili Prof.Dr. Haluk Koç, CHP İl Başkan Vekili Mustafa Polat, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, eski il, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde 306 delege oy kullandı, Ali Ekber Bolat yeni başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, AK Parti'nin CHP ile yatıp CHP ile kalktığını belirterek, hükümeti eleştirdi.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, sürekli halkın içinde olduğunu belirterek "Onların cenazelerinde, düğünlerinde, asker uğurlamalarında, kısaca her an yanlarındayım. Sizin de öyle olmanızı bekliyor ve istiyorum. Kendi içimizdeki sıkıntıları başka yerlerde konuşmamalıyız. Konuşmalar burada ve bu gibi yerlerde yapılmalıdır."

Bugüne kadar veremediği hiçbir hesap olmadığını anlatan Burma, şunları söyledi: "Ben başkan seçilmeden önce zengin bir adamdım. 2004'te seçimi kaybettim. İşime dolmuşla gidip gelmeye başladım. 2006 yılında kardeşim ve babam, bu böyle olmaz diyerek bana bir araba aldı. Hala o arabaya biniyorum. Bugüne kadar yasal ve ahlaki olmayan hiçbir iş yapmadım. Yapılmasına da asla müsaade etmedim. Ben parti içinde herkese eşit mesafede durmaya çalıştım. Yeni yönetimden de belediye ile el ele, gönül gönüle vererek,

işbirliği içerisinde olan bir yönetim olmasını dilerim."

Yeni Başkan Ali Ekber Bolat, üye sayılarını

6 bine çıkarmak için ve Atakum'u CHP'nin kalesi haline getirmek için çalışacağını söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Atakum İlçe Başkanlığına Bolat Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement