CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş Adana'da - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş Adana'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş Adana\'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, AK Parti İktidarı Döneminde Ülkede İşsizlik ve Yoksulluğun İki Katına Çıktığını İddia Etti.

21.06.2008 18:33

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, AK Parti iktidarı döneminde ülkede işsizlik ve yoksulluğun iki katına çıktığını iddia etti.

Mersin Milletvekili CHP Genel Saymanı Mustafa Özyürek ile birlikte CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan'ın kızının düğününe katılmak üzere Adana'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, partisinin Adana il örgütünü ziyaret etti. Olası bir erken seçim için CHP olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Ateş, "Haftanın en az 2 gününü Ankara dışında geçiriyoruz. Şu anda 15 ayrı ilde heyetlerimiz var. Gezerek çalışıyorlar" dedi.

6 yıldır ülkenin kötü yönetildiğini iddia eden Ateş, "Tarımsal alanda olduğu gibi kentteki insanlar da zor koşullarda yaşıyor. 80 yıllık dönemdeki borç 220 milyar dolar iken bu iktidar döneminde 500 milyar dolara çıktı. Peşkeş çekilen kurumlardan 40 milyar dolar geldi. Ama ortalıkta hiç bir şey yok. İşsizlik ve yoksulluk oranı iki katına çıktı" diye konuştu.

(MK-AK-NÇ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement