CHP Genel Merkez Seçim Heyetinden ASİMDER'e Ziyaret - Son Dakika
Politika

CHP Genel Merkez Seçim Heyetinden ASİMDER'e Ziyaret

CHP Genel Merkez Seçim Heyetinden ASİMDER\'e Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu başkanlığındaki heyet, Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini ziyaret etti.

09.08.2014 12:46  Güncelleme: 12:52

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu başkanlığındaki heyet, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği'ni (ASİMDER) ziyaret etti.

ASİMDER'i ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu ve beraberindekileri karşılayan Dernek Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Dernek Başkanı Gülbey, Erdoğdu ve Parti Meclis Üyesi Faruk Demir, İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Bursa Milletvekili Kemal Ekinci ve Iğdır İl Başkanı İlhan Zor'a, Türkiye'nin ana muhalefet partisinin üst düzey yetkililerinin derneklerini ziyareti ile onurlandıklarını belirterek teşekkür etti.

Dernek faaliyetleri hakkında ziyaretçilere bilgi veren Gülbey, dünya çapında yürüttükleri çalışmalarla sözde Ermeni soykırım iddialarının haksızlığını ortaya koymaya çalıştıklarını ifade etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu ise, ASİMDER'i ve faaliyetlerini bildiklerini, ülkenin genelini ilgilendiren siyasi partiler üstü bir meseleye öncülük eden bir teşkilat olduğunu ifade ederek şöyle devam etti:

"Önümüzdeki 2015 yılının sözde Ermeni soykırımın 100. yılı olarak adlandırılması karşısında, asıl bölgede yaşanmış olan olaylar ve gerçekler anlatılmalı ki tarih çarptırılmasın. Iğdır güzel bir şehir, biz de bu güzel şehirde cumhurbaşkanlığı seçimi için partimizin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy istemek için bulunmaktayız. Iğdır'da kurulmuş olan sivil toplum kuruluşlarını (STK) bu manada ziyaret edip istişare toplantıları yapıyoruz. ASİMDER'i de özellikle ziyaret etmek istedik, hem kuruluş amacı hem de bölgede aktif çalışmanızdan dolayı teşkilatınızda bulunmaktayız. Adayımız İhsanoğlu'nu desteklerseniz memnun oluruz. Türkiye'nin geleceğinin yeniden şekillenmesi için bu değişime ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz."

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ise, Iğdırlı olarak bu bölgedeki Ermeni katliamlarını toplumumuza anlatan ve asıl gerçekleri dünya kamuoyuna taşıyan ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey başta olmak üzere tüm ASİMDER üyelerine teşekkür ettiğini belirtti.

Ziyaretin ardından ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, önümüzdeki cumhurbaşkanı seçimlerinin milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyerek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu'ya Ermeni meselesini içeren tarihi kitaplar hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Genel Merkez Seçim Heyetinden ASİMDER'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement