CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Politika

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

26.12.2022 14:13  Güncelleme: 16:29

TUNAKAN YILDIRIM

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Çakır, şunları söyledi:

"2011 Yılında Safranbolu İlçe Başkanı olarak başladığım aktif siyasi mücadelemde, 2011-2014 Safranbolu İlçe Başkanlığı, 2015 İl Sekreterliği ve 2017-2022 arasında Karabük İl Başkanlığı görevimi beş yıl boyunca sürdürmüş bulunmaktayım. Partimizin iktidara gelmesi konusunda 2011 yılından bu yana tüm İlçe Başkanlarımızla, yönetim kurullarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, tüm üyelerimizle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu dönemde 2018'de uzun yıllar sonra bir Milletvekili ve 2019'da yine yıllar sonra Safranbolu Belediye Başkanlığını siz değerli yol arkadaşlarımızla kazanma başarısını gösterdik. Buradan bir kez daha emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber olmaktan gurur duyduğum ve onurla taşıdığım İl Başkanlığı görevimden 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için ayrılmış bulunmaktayım. Görevim süresi boyunca desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize ve Karabüklü hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz iktidar olmak Karabük ve Karabük halkına hizmete devam etmektir."

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement