CHP'li belediye sahilde alkollü mekan açtı, AK Partili Varank tepki gösterdi - Son Dakika
Politika

CHP'li belediye sahilde alkollü mekan açtı, AK Partili Varank tepki gösterdi

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pozcu sahilinde pub açtı. Sosyal medyada mekanın bir videosu üzerinden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, CHP'li belediyeye tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Varank, Anayasa'nın 58. maddesine atıfta bulunarak, "Bir belediyenin, imkanlarını gençleri alkole özendirmek için kullanması en başta Anayasamıza aykırı değil mi?" ifadelerini kullandı.

15.04.2024 19:52  Güncelleme: 20:42

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pozcu sahilinde "BAR" adlı bir pub açtı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, belediyeye tepki gösterdi.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE "PUB" TEPKİSİ

Sosyal medyada bir videoda Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı bar kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi. Öğrenci ve diğer gençlerin yoğun olduğu pub AK Partili Varank'ı kızdırdı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösteren Varank, Anayasa'nın 58. maddesindeki "Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır." sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP'li belediye sahilde alkollü mekan açtı, AK Partili Varank tepki gösterdi: Anayasamıza aykırı değil mi?

"ANAYASAMIZA AYKIRI DEĞİL Mİ?"

Varank, paylaşımının devamında CHP lideri Özgür Özel'i etiketleyerek "Bir belediyenin, imkanlarını gençleri alkole özendirmek için kullanması en başta Anayasamıza aykırı değil mi? Türkiye'nin en pahalı 2. suyunu içen Mersinlilerin vergisiyle böyle bir mekan işletmek hangi belediyecilik zihniyetinin ürünü?" dedi.

CHP'li belediye sahilde alkollü mekan açtı, AK Partili Varank tepki gösterdi: Anayasamıza aykırı değil mi?
CHP\'li belediye sahilde alkollü mekan açtı, AK Partili Varank tepki gösterdi
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika CHP'li belediye sahilde alkollü mekan açtı, AK Partili Varank tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (125)

  • Fırat Tezman: Çalmak çırpmak kul hakkı yemek de haram 927 237 Yanıtla
    Mehmet Aydaz: isteyen istediğini açar ne varki bunda helal haram seninle Allah arasında,, kimi ne ilgilendirir çokta iyi yapmış arada bir gideriz ne güzelde olmuş,, türkitenin her yerinde açılmalı böyle yerler,, çok teşekkürler iyi olmuş 286 286 MUSTAFA erol ÖZEN: ikisinede helal diyen mi oldu? 413 104 huseyin ergun: Fırat o zaman alkol helal mi oluyor. Ne zamandır 2 yanlış 1 doğru ediyor. 228 88
  • Hakan Uzuner: Kafa aynı... Değişen bir şey yok. Öncelik alkol mü... Yapacak bir dünya iş var.... 425 195 Yanıtla
    Harun Gür: Herkesi medrese talebesi gibi algılıyorsunuz.İçkili mekan da ihtiyaçtır.İcen içer içmeyen içmez. Vatandaşın seçimine karışmayın. 192 132 Osman Gazi: Sanki herseyi dediğiniz gibi yapsalar destek olacaksınız. Dediniz ki; dünyanın en doğru işini de yapsanız boş. Haliyle mesele üzüm yemek değil, tanıyoruz sizi... 197 48 Mehmet Demirci: Yapacak bi düya iş varken adam meyhane açmış 89 75 Selami Karagülle: Harun gür Herkesi tabii ki medrese talebesi olarak algılamıyoruz ancak herkesi Müslüman olarak algılıyoruz 45 65 huseyin ergun: Chp olunca öncelik alkol. Malum rakı balık partisi 3 14
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement