CHP'li Sındır: Her İki Seçim de Çok Önemli (2) - Son Dakika
Politika

CHP'li Sındır: Her İki Seçim de Çok Önemli (2)

BAŞAK, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİİzmir'de, CHP Konak ilçe başkanlığı için yapılan kongrede, seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Şakir Başak, başkanlığa tekrar seçildi.

26.11.2017 18:59

BAŞAK, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

İzmir'de, CHP Konak ilçe başkanlığı için yapılan kongrede, seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Şakir Başak, başkanlığa tekrar seçildi. 414 delegenin yer aldığı seçimde 280 oy, kullanılırken 222 oy, geçerli sayıldı. Başak, 214 oy alarak, yeniden başkan oldu. Sandıktan 33 geçersiz ve 25 boş oy çıkarken, bazı geçersiz oylarda 'adalet' yazdığı görüldü.

Öte yandan seçimden önce adaylığını açıklayan Özgür Kaplan, divana liste veremediği için son anda adaylıktan çekildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'li Sındır: Her İki Seçim de Çok Önemli (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement