Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Meral Hanım beni kendinle uğraştırma - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Meral Hanım beni kendinle uğraştırma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı ortak yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e tepki gösterdi. Erdoğan, "Çıkmış inşaatlara 'çukur' diyor. Biz bir şeye yapıyoruz dersek biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" dedi. Akşener ise "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" dedi.

29.03.2023 22:17  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesinde yapılan konutlardan bahsettiği sırada Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert tepki gösterdi.

"ÇIKMIŞ İNŞAATLARA 'ÇUKUR' DİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Deprem bölgesinde yeni konutların temellerini attık, atmaya devam ediyoruz. İP'in Başkanı çıkmış inşaatlara 'çukur' diyor. Hayatında inşaat görmemiş, tepeden tırnağa bunların ne kadar derinliği olması gerektiğini bilmiyor.

"BENİ KENDİNLE UĞRAŞTIRMA"

Hassasiyetimiz çok yüksek. TOKİ zaten kendini ispatlamış. Zemine özellikle dikkat ediyoruz. Kullanılan temeller kaya. Ben belediye başkanlığımdan beri bu işlerin içindeyim. Biz bir şeye yapıyoruz dersek biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Dikkat et beni kendinle de uğraştırma."

"GİDERAYAK GERGİN GÖRDÜM, PAPATMA ÇAYI İÇ İYİ GELİR"

Akşener ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Erdoğan'a yanıt vererek "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Meral Hanım beni kendinle uğraştırma
Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan Akşener\'e tepki: Meral Hanım beni kendinle uğraştırma

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Meral Hanım beni kendinle uğraştırma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ercan Aral : Bu kadına bak hele!!! Depremden bile siyaset devşirmeye çalışıyor.İnsanların acılariyla siyaset yapmaya çalışıyor. 18 22 Yanıtla
  • Suleyman özdemir: Bencede papatya cayı iyi gelir sakinlik verir 10 11 Yanıtla

Advertisement