Destici'den Karamollaoğlu'na Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Politika

Destici'den Karamollaoğlu'na Tebrik Ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

16.11.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

BBP Genel Başkanı Destici, ziyarette yaptığı açıklamada, Saadet Partisi'ni "Kardeş parti" olarak gördüklerini belirterek, Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde genel başkanlığa seçilen Karamollaoğlu'nu tebrik amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti.

Destici, eski genel başkan Mustafa Kamalak ile yaptıkları verimli çalışmalara yeni yönetimle de devam etmek istediklerini bildirdi.

Gündemdeki konulara da değinen Destici, devletin teröre karşı başlattığı topyekun mücadeleyi desteklediklerini vurgulayarak, belirli suçlar için idam cezasının da yasalaşmasını istedi.

Mustafa Destici, yerel seçimlerin de 2018 yılı sonbaharında yapılması gerektiğini kaydetti.

Acil tedbirler gerekiyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da 1991'den itibaren siyasette olumlu çalışmalar yaptıkları BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendilerine 28 Şubat sürecinde büyük destek verdiğini anlattı.

O günlere göre, Türkiye'nin daha önemli sorunlarının olduğuna işaret eden Karamollaoğlu, terör, başkanlık sistemi, ekonomi, toplum ahlakı ve darbe girişimine ilişkin acil tedbirlerin alınması gerektiğini bildirdi.

Karamollaoğlu, yeni anayasa yapımı sürecinde toplumun tüm kesimlerince kabul edilecek bir düzenlemeden yana olduklarını sözlerine ekledi.

Destici\'den Karamollaoğlu\'na Tebrik Ziyareti
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Destici'den Karamollaoğlu'na Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement