Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni için gittiği Diyarbakır'da "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programına katıldı. Salona gelenler "Biji Erdoğan" ve "Serok Erdoğan" sloganları attı.
Erdoğan için atılan bu sloganlarla ilgili Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Davutoğlu, sık sık kendisini "Serok Ahmet" ifadesiyle eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Sayın Bahçeli, Diyarbakır'da atılan 'Serok Erdoğan' sloganlarını duydunuz mu? Biz gurur duyarız ama siz sevmezsiniz bu ifadeyi. O yüzden sormak istedim hala 'Aday belli, karar net' mi?" sözleriyle göndermede bulundu.
İşte Davutoğlu'nun o paylaşımı;

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha önce yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu'nu hedef almıştı. Bahçeli konuşmasında şu ifadelere yer vermişti: "Serok Ahmet'in gündemde olduğu her dönemde Türkiye'de bir sorun olmuştur. Bu şahıs bereketsizliğinin faturasını önce şahsına kesmelidir. MHP'yle didişmek onun haddi ve havsalasının alacağı bir konu değildir. Hangi şaibeli odaklara el açtığı artık ortadadır."
Son Dakika › Politika › Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye 'Serok Erdoğan' göndermesi: Hala aday belli, karar net mi? - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)