DP Genel Başkan Yardımcısı Birguvi Soma'da - Son Dakika
Politika

DP Genel Başkan Yardımcısı Birguvi Soma'da

DP Genel Başkan Yardımcısı Birguvi Soma\'da

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birguvi, Soma'da partilileriyle kaynaşma yemeğinde buluştu.

25.06.2012 15:09

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birguvi, Soma'da partilileriyle kaynaşma yemeğinde buluştu.

Demokrat Parti 2014 yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdı. DP Genel Başkan Yardımcısı Birguvi, DP İl Başkanı Nihat Onbaşıoğlu, DP Soma İlçe Başkanı Aziz Günal, Cenkyeri Belediye Başkanı Mehmet Kaya, Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin, DP il yönetimi, Soma ilçe teşkilatı, çevre ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla Turgutalp havuz başında partililerle bir araya geldi.

2014 yerel seçimleri öncesinde il ve ilçe teşkilatlarına bu tip ziyaretleri sık sık yaptıklarını belirten Birguvi, "DP Manisa İl Kongresini geçen aylarda gerçekleştirdi. Nihat Onbaşıoğlu, delegelerin takdirleriyle il başkanı seçildi. Kendilerine görev süreleri boyunca başarılı bir çalışma yürütmelerini diliyorum" dedi.

Yerel seçimler öncesi bu ziyaretleriyle yol haritasını belirlediklerini ifade eden Birguvi, şöyle konuştu: "Teşkilatlarımızı ziyaret ederek kendilerinin çizilecek yol haritasıyla ilgili görüşlerini alıyoruz. DP Genel Merkez yönetimi yaklaşık 1,5 ay önce yapılan kurultayla göreve geldi. Genel başkanımız genç bir arkadaşımız. Bu süreç içerisinde genel merkez ve teşkilatlar millete gidiyoruz sloganıyla hem teşkilatlarla bir kaynaşma hem de yerel seçimler öncesinde bir değerlendirme hassasiyetiyle teşkilatlarımızı ziyaret edip bundan sonraki yol haritamızla ilgili görüşlerini alıyoruz. Hep birlikte uyum içerisinde kararlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek yerel seçimlerden iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DP Genel Başkan Yardımcısı Birguvi Soma'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement