DSP Genel Başkanı Türker: "Çocuklarımızın Geleceği Ulusumuzun Geleceğidir" - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Türker: "Çocuklarımızın Geleceği Ulusumuzun Geleceğidir"

DSP Genel Başkanı Masum Türker, “Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun” dedi.

22.04.2015 17:17

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun" dedi.

DSP lideri Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, "Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun. TBMM'nin açılışı ulusumuzun yaşamında önemli dönüm noktasıdır. TBMM'nin açılışını Atatürk'ün çocuklar için bayram olarak ilan etmesi, 23 Nisan gününün ulusumuz için değer kazanmasına, ulusal bilincimizin ve sevincimizin her yıl tazelenmesine vesile olmaktadır. Ulusal değerlerin korunmasını ve gelecek kuşaklara aktarılmasını ulusumuzun ve ülkemizin varlığının işareti olarak sayan DSP, ulusal iradenin devlet yönetimine tam yansıması için çalışmaktadır. DSP, Atatürk'ün mücadelesini verdiği tam bağımsızlık, ulusal egemenlik ve bireyin özgürlüğü için çocuklarımıza mutlu bir gelecek inşasına katkıda bulunabilmek için mücadele etmektedir. Ulusal değerlerin aşındırılmaması ve çocukların bayram sevincinde bir yaşam sürmesi dileğiyle, Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygıyla anıyor, çocuklarımızı, umutlarını yeşertecek bir Türkiye'de yaşatmak dileğiyle sevgiyle kucaklıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Türker: 'Çocuklarımızın Geleceği Ulusumuzun Geleceğidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement