Edirne'de FETÖ/PDY üyeleri yakalandı - Son Dakika
Politika

Edirne'de FETÖ/PDY üyeleri yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalanan 9 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesinden 8'i tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şahısların 5'i hakkında arama kararı, 4'ü hakkında silahlı terör örgütüne üye olma suçundan istinafta dosyası ve yurt dışına çıkma yasakları bulunuyor.

21.09.2023 10:21

Yurt dışına kaçmaya çalışan 9 FETÖ şüphelisinden 8'i tutuklandı

Edirne'de Jandarma ekipleri terör örgütlerine geçit vermiyor

EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalanan 9 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesinden 8'i tutuklandı, 1'i ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan, 5'i hakkında arama kararı, 4'ü hakkında silahlı terör örgütüne üye olma suçundan istinafta dosyası ve yurt dışına çıkma yasakları olan toplam 9 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi, İl Jandarma Komutanlığı TEM, JASAT ve Asayiş timlerince yapılan müşterek faaliyet sonucu yakalandı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından yakalanan şahıslardan 8'i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1'i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması, asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmaların aralıksız olarak süreceği belirtildi.

Edirne\'de FETÖ/PDY üyeleri yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Edirne'de FETÖ/PDY üyeleri yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement