İstanbul'da yarışı kim önde götürüyor? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasında 1 puan fark var - Son Dakika
Politika

İstanbul'da yarışı kim önde götürüyor? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasında 1 puan fark var

ORC Araştırma'nın yayınladığı son anket sonuçlarına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan ankete katılanların yüzde 42,4'ü Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini belirtirken, yüzde 41,3'ü Murat Kurum'u tercih etti.

29.03.2024 18:02  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye pazar günü sandık başına gidiyor. Yerel seçime saatler kalmışken İstanbul için son seçim anketi de yayınlandı. ORC Araştırma'nın anketine göre, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusuna, katılımcıların yüzde 42,4'ü mevcut Başkan Ekrem İmamoğlu yanıtını verdi. AK Parti adayı Murat Kurum ise yüzde 41,3'te kaldı.

ORC Araştırma, pazar günkü yerel seçimlere ilişkin son İstanbul anketini paylaştı. 24-28 Mart tarihleri arasında toplam 4 bin 350 katılımcıyla yapılan anketin sonuçları dikkat çekti.

İKİ ADAY ARASINDA 1 PUAN FARK VAR

Ankette, İstanbul'da yaşayan seçmenlere, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 42,4'ü Ekrem İmamoğlu cevabını verirken, yüzde 41,3'ü ise Murat Kurum yanıtını verdi.

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Seçime saatler kala İstanbul'daki son anket sonucu ortaya çıktı

YENİDEN REFAH'IN ADAYI 3. SIRADA

Ankete göre Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) İstanbul adayı Mehmet Altınöz'ü destekleyenlerin oranı 3,6, DEM Parti'nin adayları Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni'yi destekleyenlerin oranı ise yüzde 3,5'te kaldı.

Diğer yandan İYİ Parti'nin adayı Buğra Kavuncu'yu destekleyenlerin oranı yüzde 3,3, Zafer Partisi adayı Azmi Karamahmutoğlu'nu destekleyenlerin oranı yüzde 2,7, Saadet Partisi adayı Birol Aydın'ı destekleyenlerin oranı ise yüzde 1,2 olarak kaydedildi.

İstanbul\'da yarışı kim önde götürüyor? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasında 1 puan fark var
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika İstanbul'da yarışı kim önde götürüyor? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasında 1 puan fark var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • ALI YANIK: Dik Dur Eğilme İstanbul Seninle, İstanbul'un Çocuğu Ekrem İMAMOĞLU 300 213 Yanıtla
    Selami Karagülle: İstanbul’un çocuğuysa Ekrem seçildiğinde Yunanlılar niye sevindi 18 18 Selami Karagülle: Siz böyle söyleme ihtiyacı hissettiğinize göre demekki İstanbul çocuğu değil öyle olmuş olsa Yunanlılar ekrem Seçildiğinde sevinmezlerdi 12 14 Selami Karagülle: İmamoğlu istanbul çocuğsa yunanlıar neden bu kadar ilgi alaka gösteriyo 8 12 mehmet özcan: KUDUR ULAN SELAMİİİİİİİİİ 9 2
  • Hamit Gündoğdu: Ekrem İmamoğlu en az 2 puan fark atar..gerisini yazmayacağım.. çünkü millet teferruatla uğraşmaz.. Dünya'da örneği olmayan Ankara'dan Murat kurum için oy istemek için sokak sokak fellik fellik dolaşıp oy isteyen bir kamyon dolusu insanı başka bir ülkede şahit olmak mümkün değildir..eee ne yaparsan yap halkı yenmek zordur.. 232 120 Yanıtla
    Can Vatan: İmam oglu Enaz 5 puan farkla Kazanır Şuan Ara iyice Açılıyor Sonuç belli. 79 50 Selami Karagülle: Ekrem seçileceğini garanti görseydi kapı kapı dolaşıp kur an ı kerim tesbih seccade ve pide dağıtmazdı pideci ekrem:))) 6 16 Emosmaho null: 22 senedir yenemediğiniz halk mi? ?? 1 8
  • Atalay k: En az 3 puan fark çıkar 200 100 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement