Ertuğrul Özkök'ten Medyaya Sert Eleştiri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ertuğrul Özkök'ten Medyaya Sert Eleştiri

Ertuğrul Özkök\'ten Medyaya Sert Eleştiri
23.10.2012 09:50

"Bugünün medyasını toplum suskunluğu nedeniyle yargılayacak"

CNN TÜRK'te, Enver Aysever'le Aykırı Sorular programına konuk olan Hürriyet Gazetesi Eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, 28 Şubat olayından, Ahmet Kaya manşetine kadar, görev başında geçirdiği hareketli günlere dair düşüncelerini anlattı.

Çetin Emeç ve Abdi İpekçi'yi hatırlayınca öldürülmediği için kendini şanslı saydığını dile getiren Ertuğrul Özkök, halen daha risk altında olduğunu ima etti.

Ertuğrul Özkök, Ahmet Kaya konusundaysa gazetenin başındayken verdiği "Vay Şerefsiz" manşetinden pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliği döneminde Türkiye'nin çok karmaşalı günler geçirdiğine değinen Özkök, o yıllarda olaylara seyirci kalmayıp her şeyi topluma duyurmaya çalıştığı için kendisinin şu an ön plana çıktığını söyledi. Ertuğrul Özkök, en ağır eleştirisini ise bugünün medyasına yaparak, "Ben görevdeyken fazla konuştuğum için eleştirildim ama, bugün yine zor bir dönem geçiren Türkiye'deki medya, ilerde her şeyi susarak izlediği için eleştirilecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Ertuğrul Özkök'ten Medyaya Sert Eleştiri - Son Dakika


Advertisement