Eşbaşkan Adayları Özdemir Ve Akel'in STK Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Politika

Eşbaşkan Adayları Özdemir Ve Akel'in STK Ziyaretleri Sürüyor

Eşbaşkan Adayları Özdemir Ve Akel\'in STK Ziyaretleri Sürüyor

BDP Batman Belediye Eşbaşkan adayları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

30.01.2014 11:09  Güncelleme: 14:48

BDP Adaylarının STK ziyaretleri sürüyor.
BDP Batman Belediye Eşbaşkan adayları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel yerel seçim çalışmaları kapsamında Batman'da bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor.
BDP Batman İl Eşbaşkan Adayları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir seçim çalışmaları kapsamında BDP Batman İl Başkanı Serdar Atalay, Belediye Başkanvekili Serhat Temel il ve belediye meclis üyeleri ile birlikte HDP Batman İl Örgütü, Nubuhar, Ahmedê Xanî ve Batman Din Alimleri Derneği'ni ziyaret etti.
ÖZDEMİR: BİZİM GÖREVİMİZ OYLARIMIZI YÜZDE 70'İN ALTINA DÜŞÜRMEMEK
Eşbaşkan Adayları Akel ve Özdemir HDP İl Başkanlığı ziyaretleri sırasında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Çözüm sürecinin başladığı günden itibaren ölüm haberlerinin kesildiği ve cenazelerin gelmediğini belirten Eşbaşkan Adayı Sabri Özdemir, "Bu tüm Türkiye halkları açısından çok olumlu bir gelişme. Bir yıla yakındır insanların yaşamını yitirmiyor olması, cenazelerin kaldırılmıyor olması çok sevindirici. Bu, demokratik çözüm sürecinin başarısı, müzakerelerin gerçek ve adil bir barış ile sonuçlanması çabaları konusunda çaba sarf eden bütün çevrelere güç ve moral veriyor. Onun için bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek, herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmak gerekiyor. Halkımız bu konuda çok duyarlı ve halkımızın bu duyarlığı aynı şekilde bizlere de önemli bir misyon yüklüyor. Yerel'de bu misyonu yerine getirmek aynı zamanda genelde demokratik özerkliğin inşa sürecini de hızlandıracaktır. Yerel seçimler önemli bir kavşak. Bugün dünyanın gözleri de bu seçimlerde. Alınacak oy oranı bu süreçte belirleyici olacaktır. Yüzde 51'lik bir oy bizim için bir kayıp, bizim görevimiz oy oranımızı yüzde 70'in altına düşürmemektir. Bu İmralı ile süren müzakere sürecinin başarısı için önemli. Bizim belediye başkanı seçilmemizin ötesinde alacağımız oy oranı önemlidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Eşbaşkan Adayları Özdemir Ve Akel'in STK Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement