Eski Bakan Necmettin Cevheri için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi - Son Dakika
Politika

Eski Bakan Necmettin Cevheri için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi

Eski bakanlardan Necmettin Cevheri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene siyasi liderler ve çok sayıda milletvekili katıldı. Cevheri'nin cenazesi İsmet Oğultürk Camisi'nde kılınacak namazın ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.

06.09.2023 15:27

- Eski Bakan Necmettin Cevheri için tören düzenlendi

ANKARA - Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 13,14,15,16,19,20,21. dönem Şanlıurfa milletvekili, 31 ve 32 Hükümet Turizm ve Tanıtma Bakanı, 40. Hükümet Adalet Bakanı, 49. Hükümet Tarım ve Köy İşleri Bakanı ve 50,51,52. Hükümet Devlet Bakanı Necmettin Cevheri için tören düzenlendi.

TBMM Şeref merdivenlerinde düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel başkanı Gültekin Uysal, milletvekilleri, eski Bakanlar, milletvekilleri, ailesi ve yakınları katıldı. Cevheri'nin naaşının getirilmesinin ardından özgeçmişi okundu. Daha sonra saygı duruşu yapıldı ve dua okundu.

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin tokalaştığı görüldü. Bahçeli ile Akşener tokalaşmadı. Eski İçişleri bakanı Süleyman Soylu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek selam verdi.

Cevheri için ikindi namazını takiben İsmet Oğultürk Camisi'nde cenaze namazı kılınacak ve Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Eski Bakan Necmettin Cevheri için TBMM\'de cenaze töreni düzenlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Eski Bakan Necmettin Cevheri için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement