Eskişehir'de Organize Suç Operasyonu: 25 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Politika

Eskişehir'de Organize Suç Operasyonu: 25 Şüpheli Yakalandı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, eğlence mekanlarında sözde koruma ve güvenlik hizmeti sağlama adı altında haksız kazanç elde eden 25 şüpheli yakalandı. Operasyonda yapılan aramalarda ise ruhsatsız tabancalar, kesici aletler ve mühimmat ele geçirildi.

08.10.2023 13:44

Eskişehir'de 25 şüpheliye yönelik operasyon

ESKİŞEHİR - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eğlence mekanlarında sözde koruma ve güvenlik hizmeti sağlama adı altında vatandaşların huzurunu bozan, kurdukları organize suç örgütüyle yasadışı yöntemler kullanarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 25 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele KOM Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde düzenlenen Kafes Operasyonu kapsamında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Eskişehir'de eğlence mekanlarında sözde koruma ve güvenlik hizmeti sağlama adı altında vatandaşların huzurunu bozan, kurdukları organize suç örgütüyle yasadışı yöntemler kullanarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 25 şüpheliye yönelik Özel Harekat destekli yaklaşık 175 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyon kapsamında şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda; işlenen suçlarda kullanılan 6 ruhsatsız tabanca, 72 fişek, 2 pala tabir edilen kesici alet, 6 tabanca şarjörü ve 1 bıçak ele geçirildi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma sürecinde, şüphelilerin Kasten Yaralama, Tehdit, Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Kanuna Muhalefet, Mala Zarar Verme, Hakaret, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması gibi çok sayıda suça karıştıkları tespit edildi.

Eskişehir\'de Organize Suç Operasyonu: 25 Şüpheli Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eskişehir'de Organize Suç Operasyonu: 25 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement