Gümüşhane'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto yürüyüşü düzenlendi - Son Dakika
Politika

Gümüşhane'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto yürüyüşü düzenlendi

Gümüşhane\'de İsrail\'in Filistin\'e yönelik saldırılarını protesto yürüyüşü düzenlendi

Gümüşhane'de, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla bir yürüyüş düzenlendi. Vatandaşlar, belediye binası önünde toplanarak Türk ve Filistin bayraklarıyla sloganlar eşliğinde yürüdü. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, İsrail'in yeni çatışma ortamı yarattığını ve insanlık onurunu ayaklar altına aldığını belirtti. Yürüyüşe AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu da katıldı.

04.11.2023 17:57

Gümüşhane'de, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Belediye binası önünde bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla sloganlar eşliğinde caddenin sonuna kadar yürüdü.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, İsrail'in, küresel vicdanı derinden yaralayan, çok sayıda sivil can kaybının yaşandığı yeni bir çatışma ortamı oluşturduğunu söyledi.

Tokel, insanlık onurunun ayaklar altına alındığı Filistin'de İsrail'in tarihe bir kez daha adını kara leke ile yazdırdığının altını çizdi.

Yürüyüşe, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Gümüşhane'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto yürüyüşü düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement