Gürültülü Seçim Çalışmasına Faytonlu Tepki - Son Dakika
Politika

Gürültülü Seçim Çalışmasına Faytonlu Tepki

Gürültülü Seçim Çalışmasına Faytonlu Tepki

Manisa’da Büyük Birlik Partisi (BBP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Haşim Çelik, seçim çalışmalarını faytonla sürdürüyor.

15.03.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Büyük Birlik Partisi (BBP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Haşim Çelik, seçim çalışmalarını faytonla sürdürüyor.

Seçim çalışmalarına gürültüsüz bir şekilde yürütmek için fayton tercih ettiğini belirten Çelik, Manolya Meydanı'nda gerçekleştirdiği semazen gösterisiyle de Manisalıların dikkatini çekti.

Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Avukat Haşim Çelik, vatandaşların gürültü kirliliğinden rahatsız olduğunu ifade ederek, "Vatandaşların tepkisinden yaptığım çalışmaların doğru olduğunu anladım. Bu duruşumu göstermek adına böyle bir çalışma yaptım. Gönüllere hitap etmek ve hayvanlara da verdiğimiz değeri göstermek adına sessiz propagandamı yürütüyorum. Son günlerde nefret söyleminin fazlaca yaygınlaşmasının, insanların ayrışmasının önüne geçmek adına böyle bir etkinlik yapalım dedik. İnsanların gönlüne hitap etmemiz gerekiyor. Mesnevi birbirine hoşgörüyü analatan bir kültür. Seçimlere kadar faytonla çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi.

Semazen gösterisi ile insanların duygularına hitap eden bir etkinlik yapmak istediklerini belirten Çelik, yapılan bu çalışmalarla amaçlarına ulaştıklarını dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gürültülü Seçim Çalışmasına Faytonlu Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement