Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Politika

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin, "Çocuklarımıza bırakacağımız en onurlu miraslardan biri anayasa değişikliğine vereceğimiz 'hayır' oyu olacak.

12.03.2017 15:20

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin, "Çocuklarımıza bırakacağımız en onurlu miraslardan biri anayasa değişikliğine vereceğimiz 'hayır' oyu olacak." ifadesinde bulundu.

Sındır, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, görüşmeler sırasında Meclis TV ekranlarının karartıldığını öne sürerek, vatandaşların bu değişiklik teklifinin neler içerdiğinin özünü öğrenemediğini iddia etti.

Bu kadar büyük bir maceraya ülkenin sürüklenmesine izin vermeyeceklerini vurgulayan Sındır, şunları kaydetti:

"Hangi siyasi partiden olursak olalım referandum sürecinde siyasi parti kimliklerimizi bir kenara bırakalım. Devletimizin bekası için insanımızın huzuru, refahı, mutluluğu için çocuklarımız ile torunlarımızın için Türkiye Cumhuriyeti devleti çatısı altında kardeşçe bir arada yaşayabilmek için 'hayır' diyelim. Çocuklarımıza bırakacağımız en onurlu miraslardan biri anayasa değişikliğine vereceğimiz 'hayır' oyu olacak. Anadolu halkının eşsiz mücadelesi ve azmi ile kazandık Cumhuriyetimizi, demokrasimizi. ve asla vazgeçmeyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement