Haniye, Saadet Partisi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Haniye, Saadet Partisi'ni Ziyaret Etti

Haniye, Saadet Partisi\'ni Ziyaret Etti

Gazze'deki Filistin Hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye, Ankara'daki son durağı olan Saadet Partisi'ni ziyaret etti.

03.01.2012 18:45

Gazze'deki Filistin Hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye, Ankara'daki son durağı olan Saadet Partisi'ni ziyaret etti. Partililere imamlık yaparak akşam namazını kıldırdığı öğrenilen Haniye, ziyaret sırasında Kudüs ve Filistin'in durumunu görüştüklerini söyledi.

Filistin lideri İsmail Haniye, AK Parti'nin ardından Saadet Partisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile görüştü. Görüşmenin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da kendisine eşlik ettiği Haniye'nin, camide cemaate imamlık yaparak namazı kıldırdığı öğrenildi. Namazın ardından Haniye ve Kamalak kısa birer açıklama yaparken, partililer ise sık sık 'Mücahit Haniye' sloganları attı.

Haniye'nin uçağa yetişmesi gerektiğini belirten Kamalak, görüşmede İslam aleminin durumunu görüştüklerini söyledi. "İslam Alemi birliktir. Görüşmede bunu birkez daha vurguladık" diyen Kamalak, daha sonra sözü Filistin Başkanı İsmail Haniye'ye bıraktı.

Misafirperverliğinden dolayı Saadet Partisi'ne teşekkür ettiğini belirten Haniye, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. "Görüşmede Kudüs ve Filistin'in durumunu görüştük" diyen Haniye, merhum Necmettin Erbakan'ın da Filistin için mücadele ettiğini ve Filistin'i önemsediğini söyledi. Haniye, kısa açıklamasının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'a teşekkür ederek, partililerin sloganları eşliğinde İstanbul'a gitmek üzere parti genel merkezinden ayrıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Haniye, Saadet Partisi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement