Hotar: "12 Eylül ile Günümüzü Karşılaştırıp Karar Verin" - Son Dakika
Politika

Hotar: "12 Eylül ile Günümüzü Karşılaştırıp Karar Verin"

Hotar: "12 Eylül ile Günümüzü Karşılaştırıp Karar Verin"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Karşıyaka Bostanlı’da özel eğitim kurumlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

30.10.2015 13:51

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Karşıyaka Bostanlı'da özel eğitim kurumlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Hotar, AK Parti'nin dezavantajlı gruplara sağlamış olduğu kazanımlar ve seçim beyannamesinde yer alan uygulamalardan bahsetti.

İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar, AK Parti Çiğli İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programda özel eğitim alan çocuklar ve aileleriyle buluştu. Özel Eğitimciler Derneği Genel Başkanı Ercan Karaca'nın konuşmasıyla etkinlik başladı. Ardından engellilerin yaşama dahil olması ve sınırlandırılmaması ile ilgili video ve slayt gösterimi yapıldı. Gösterimden sonra konuşan Nükhet Hotar, "1 Kasım seçimleri matematiksel hesapların yapılacağı bir seçim değil. Bu seçim Türkiye'nin kazanımlarını devam ettirip ettirmeyeceğinin ya da bugün Suriyelilerin Avrupa kapılarına dayandığı gibi bir duruma düşüp düşmeyeceğinin belli olacağı bir seçim. Bunların hepsi olası ve mümkün senaryolar. Bugün 29 Ekim ve bu ülke omuz omuza Atatürk'ün öncülüğünde mücadele verdi. Yedi düvele karşı bu toprakları kazandık. Bu topraklardan 1 santim bile vermeyiz ama bunun mücadelesini hep birlikte vermemiz gerekir" dedi.

DENİZDEN GEÇİP DEREDE BOĞULACAK DEĞİLİZ

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerinin gerçekleşmesi açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Hotar, şunları söyledi:

"Daha iyi bir Türkiye özleminde olduğunuzu, çocuklarınıza daha iyi bir gelecek bırakmak istediğinizi biliyorum. Bunu riske atmadan ve her türlü siyasi görüşün üzerinde, ülkesini, birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini önceleyerek tercihlerini kullanacağına inanıyorum. Eksiklerimiz var, ama zaten dünyanın hiçbir yerinde herkesin mutlu olduğu bir düzen yok, hiç olmadı ve olmayacak. Önemli olan olumlular mı ağır basıyor, olumsuzlar mı bunun görülmesi. Biz her zaman sizden gelen eleştiri ve talebe açığız. Tüm sorunlarınızı biliyoruz. Rapor almayla ilgili, taşıma ile ilgili her şeyi biliyoruz. Bunları çözeceğiz. Biz denizden geçip de derede boğulacak değiliz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da Türkiye olarak dünyaya örnek olmak istiyoruz. Bunları yapabilmemiz için iki sihirli kelime çok önemli: istikrar ve güven. Sizden tek ricam 12 yıl öncesi ile bugünü karşılaştırıp kararınızı verin."

Hotar, konuşmasından sonra engelli çocuklar ve aileleriyle birebir ilgilendi, fotoğraf çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hotar: '12 Eylül ile Günümüzü Karşılaştırıp Karar Verin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement