İçişleri Bakanı Aksu'nun Erken Seçim Yorumu - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Aksu'nun Erken Seçim Yorumu

İçişleri Bakanı Aksu\'nun Erken Seçim Yorumu

TBMM'de Eski Orman Bakanı ve Diyarbakır Eski Milletvekili Sabahattin Savcı İçin Cenaze Töreni Düzenlendi. Törende İçişleri Bakanı Erken Seçimi Yorumladı.

28.04.2007 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM'de eski Orman Bakanı ve Diyarbakır eski Milletvekili Sabahattin Savcı için cenaze töreni düzenlendi. Törene, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski ve yeni milletvekilleri ile yakınları katıldı.

Cenaze töreni sonrası 9. Cumhurbaşkanı Demirel, Genelkurmay Başkanlığı'nın son açıklaması ve erken seçim ihtimali ile ilgili gazetecilerin sorularını cevapsız bırakarak, makam arabasına binerek Meclis'ten ayrıldı.

İçişleri Bakanı Aksu da gacetecilerin konuyla ilgili sorularına, "Parti yönetimi karar verir. Ben bir şey demeyeyim şimdi" cevabını verdi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül, erken seçimle ilgili soruya cevabında, "Parti yönetimi ve hükümet buna karar verir. Hükümetin kararını beklemek lazım" ifadelerine yer verdi. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cavit Torun ise aynı soruya "Yorum yok" karşılığını verdi.

(AU-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Aksu'nun Erken Seçim Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement