İzmir MHP'de Üç Aday Yarışacak - Son Dakika
Politika

İzmir MHP'de Üç Aday Yarışacak

İzmir MHP\'de Üç Aday Yarışacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir’de 11’inci olağan İl kongresini gerçekleştirdi.

15.02.2015 16:16

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir'de 11'inci olağan İl kongresini gerçekleştirdi. Üç adayın yaraştığı İl Başkanlığı için 600 delege oy kullanacak.

Partisinin 11'inci olağan İl Kongresinde partililere seslenen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 11'inci olağan İl Kongrelerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Sizlerle birlikte Merhum Başbuğumuz Alparsan Türkeş Beyin gösterdiği hedefe Genel Başkanımız; Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin ilkeleriyle yürümenin onuru ve gururunu taşıyorum diyen Karataş, "Bugün artık Türkiye'nin maküs talihini yenme vakti gelmiştir. 7 Haziran Genel Seçimleri Türk Milletinin Kurtuluş Günüdür! Sizlerle birlikte bütün hazırlığımız Milliyetçi Hareketin iktidarı ve İzmir'deki zaferimiz üzerinedir. Bu yolda hiçbir ülküdaşımızdan vazgeçmeden emin adımlarla birlik ve beraberlik içinde yürüyoruz! Gönüllerimiz de kapılarımız da bu mukaddes yolda herkese açıktır. "Ülkede Birlik, Ülküde Birlik ve İzmir'de Birlik" sloganıyla çıktığımız bu kutsal mücadele sizin mücadelenizdir, sizin kavganızdır. Allah bu yolda bizleri utandırmasın. Milliyetçi-Ülkücü Harekete bu kutlu davanın birikimlerine ve siz mensuplarımızın tecrübelerine güvenerek çıktığımız bu yolda bize yakışan yönetim anlayışıyla her zaman sizlerle birlikte olacağız" dedi.

Hüsmen Kırkpınar, Mustafa Kulaoğlu ve Necat Karataşın İzmir İl Başkanlığı için aday olurken, yeni Başkan 600 delegenin vereceği karar sonrası açıklanacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İzmir MHP'de Üç Aday Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement