Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale programının ikinci gününde Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, burada basın mensuplarının HSYK ile ilgili sorusunu cevapsız bıraktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Çanakkale mitingi sonrası Lapseki ilçesi ve beldelerini ziyaret ederek vatandaşlara hitap etmişti. Geceyi Çanakkale'de geçiren Kılıçdaroğlu, sabah ilk ziyaretini Kepez Belediyesi'ne yaptı. Burada yeni yapılan belediye binasının açılışını yapan Kılıçdaroğlu, "Güzel bir bina. Halka hizmet edecek. Başkan da başarı ile görevini yapacak. Buna yürekten inanıyorum. Siz de destek veriyorsunuz zaten" dedi.
Kılıçdaroğlu, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Gazetecilerin, HSYK başvurusunun Anayasa Mahkemesi'nce iade edilmesi ile ilgili sorusuna cevap vermeyen Kılıçdaroğlu, helikopterle Çanakkale'den ayrıldı. Kılıçdaroğlu Çan ve Biga ilçesini ziyaret edecek. - ÇANAKKALE
Son Dakika › Politika › Kılıçdaroğlu, HSYK Sorusunu Cevapsız Bıraktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.