Kıratla CHP'ye Adaylık Yürüşü - Son Dakika
Politika

Kıratla CHP'ye Adaylık Yürüşü

Kıratla CHP\'ye Adaylık Yürüşü

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 1994'deki ara seçimde Doğru Yol Partisi'nden (DYP) Bağcılar Belde Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Bolat, CHP'den Tarsus Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldu.

29.10.2013 15:15

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 1994'deki ara seçimde Doğru Yol Partisi'nden (DYP) Bağcılar Belde Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Bolat, CHP'den Tarsus Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldu. Bolat, çarşı merkezinde ata binerek CHP ilçe binasına yürüdü.

CHP'den Tarsus Belediye başkan aday adayı olan Mehmet Bolat, Makam mevkisinde önce 6 davul çaldırdı. Ekibiyle halaylar çeken Mehmet Bolat, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti'yi temsil eden kıratla bir süre yürüdü.

Mehmet Bolat bir süre sonra çarşı merkezinde ata bindi. Alkışlar arasında atla beraber kentin en işlek caddesinde yürüyen Bolat, yaklaşık 500 kişilik ekibiyle renkli görüntüler oluşturdu. Görenlerin şaşkınlığa uğradığı atlı yürüyüşte zaman zaman trafiğin tıkandığı görüldü. At üzerinden Tarsusluları selamlayan Mehmet Bolat, CHP Tarsus ilçe binasının önüne geldiğinde coşku doruğa çıktı.

Attan inen Bolat'ı CHP İlçe Başkanı Ali İlk ile partililer karşıladı. İlçe Başkanı Ali İlk, Mehmet Bolat'a sarılarak, parti rozeti taktı. Daha sonra Bolat ilçe başkanı İlk ile birlikte partiye çıktı.

Partililere hitaben bir konuşma yapan Bolat, yıllardır merkez sağda siyaset yaptığını belirterek, bundan sonra merkez solda siyaset yapacağını ifade etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kıratla CHP'ye Adaylık Yürüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement