Kültür ve Turizm Bakanı Çelik - - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik -

07.02.2014 19:50

Çelik, partisinin Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda düzenlediği belediye başkan aday toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sadece bir siyasi parti olmadığını belirterek, "AK Parti yoldur, yordamdır, AK Parti bizim büyük yürüyüşümüzdür.

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik - ADANA

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "30 Mart eski Türkiye'nin tamamen geride bırakılacağı, yeni Türkiye'nin bir daha hiçbir siyasi suikastle, darbe teşebbüsü ve provokasyonla karşılaşmayacağı bir zemine oturması demektir" dedi.

Çelik, partisinin Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda düzenlediği belediye başkan aday toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sadece bir siyasi parti olmadığını belirterek, "AK Parti yoldur, yordamdır, AK Parti bizim büyük yürüyüşümüzdür. AK Parti, bizim Afrika'ya, Asya'ya, Balkanlara olan selamımızdır. AK Parti bizim mazlum coğrafyalarla aramızdaki gönül bağıdır. AK Parti bizim Galiçya cephesine, Çanakkale cephesine, geçmişe, geleceğimize selamımızdır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kültür ve Turizm Bakanı Çelik - - Son Dakika


Advertisement