Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin'deki askerleri ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin'deki askerleri ziyaret etti

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin\'deki askerleri ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Nusaybin Bagok kırsalında görev yapan askerleri ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve görevlerinde başarılar diledi. Akkoyun daha sonra Nusaybin Üçköy Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti ve askerlerle sohbet etti.

28.09.2023 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, modern teknoloji ve imkanlara sahip Nusaybin Bagok kırsalı Dibek Üs Bölgesinde görevi başında bulunan askerleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Askerler ile bir süre sohbet eden Vali Akkoyun, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, jandarma personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

Akkoyun, daha sonra Nusaybin Üçköy Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tuncay Akkoyun, askerler ile bir süre sohbet edip çalışmalarında muvaffakiyetler diledikten sonra bölgeden ayrıldı.

Vali Akkoyun'a ziyaretleri esnasında, Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu ve İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday eşlik etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Nusaybin'deki askerleri ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement