MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: Muhalefet partilerinden istifa ederek MHP'ye 30 bin üye kazandırdık - Son Dakika
Politika

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: Muhalefet partilerinden istifa ederek MHP'ye 30 bin üye kazandırdık

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: Muhalefet partilerinden istifa ederek MHP\'ye 30 bin üye kazandırdık

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, görevi devralmasının ardından CHP, İYİ Parti ve Genç Parti üyelerinin de katılımıyla MHP'ye 30 bin üzerinde üye kazandırdıklarını belirtti. Doğan, yerel seçimlere ilişkin çalışmalara başladıklarını ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile görüşeceklerini söyledi. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, Yavaş'ın seçildiği günden beri hiçbir hizmet almadığı görüşünü savundu. Belediye başkanı adaylarının belirlenmesi sürecine yönelik olarak ise Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye sahadan aldıkları raporları sunduklarını ve istişarelerin ardından açıklama yapılacağını aktardı.

18.09.2023 14:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı görevine atanan Alparslan Doğan, gazetecilerle bir araya geldi.

Ankara Konağında düzenlenen toplantıda konuşan Doğan, iki ay önce görevi devralmasıyla aralarına, CHP, İYİ Parti, Genç Parti üyelerinin de katılım gösterdiğini belirtti. Doğan, "Muhalefet partilerinden istifa ederek MHP'ye 30 bin üzerinde üye kazandırdık." dedi.

Alparslan Doğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin çalışmalara başladıklarını, bu kapsamda, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile bir araya geleceklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren Doğan, Ankara halkının, Yavaş'ın seçildiği günden beri hiçbir hizmet almadığı görüşünü savundu.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, yerel seçimlerde belediye başkanı adaylarının belirlenmesi sürecine yönelik soru üzerine, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye sahadan aldıkları raporları sunduklarını, istişarelerin ardından açıklama yapılacağını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: Muhalefet partilerinden istifa ederek MHP'ye 30 bin üye kazandırdık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement