MHP Çanakkale İl Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mustafa Doğan getirildi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale il ve Çanakkale merkez ilçe teşkilatlarının görevlerine, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından son verildiğini belirtti.
Kararın il ve ilçe başkanlığına ve Çanakkale Valiliğine bildirildiğini ifade eden Çetin, MYK ve Başkanlık Divanı tarafından MHP'nin Çanakkale il Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Doğan'ın Çanakkale Merkez ilçe Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığına da Hakan Pınar'ın getirildiğini bildirdi.
Çetin, görevi sonlandırılanlara bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görev alanlara da başarı diledi. - Ankara
Son Dakika › Politika › MHP Çanakkale Teşkilatında Değişim - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.