MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Seçimlerin Şehir ve Ülkeye Hayırlı Olmasını Diledi - Son Dakika
Politika

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Seçimlerin Şehir ve Ülkeye Hayırlı Olmasını Diledi

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Seçimlerin Şehir ve Ülkeye Hayırlı Olmasını Diledi

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında oy kullanmak üzere sandık başına gitti. Yılmaz, tüm hemşehrilerini demokrasi şölenine katılmaya davet ederek, seçimlerin şehir ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

31.03.2024 14:20  Güncelleme: 14:22

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Tüm hemşehrilerimizi bu demokrasi şölenine katılmak üzere oy kullanmaya davet ediyor, seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında oyunu Pamukkale ilçesine bağlı Irlıganlı Mahallesi'ndeki Sağlık Meslek Lisesinde kurulan 2196 nolu sandıkta kullandı.

Seçim sonuçlarının Denizli ve Türkiye'ye hayırlı olmasını temenni eden MHP İl Başkanı Yılmaz; "Oyumuzu kullandık. Türk ve Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek üzere omuz omuza hedefe yürüyoruz. Milletimizin karar ve kanaati nasıl tecelli ederse etsin başımızın üzerinedir. Bizler demokrasiye inanmış siyasetçileriz. Demokrasinin gereği seçimler; milletimizin iradesini sandığa yansıtmak sureti ile kanaatini ve buna bağlı geleceği yönetim şeklini ortaya koymasıdır. Tüm hemşehrilerimizi bu demokrasi şölenine katılmak üzere oy kullanmaya davet ediyor, seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Seçimlerin Şehir ve Ülkeye Hayırlı Olmasını Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement