MHP heyeti Diyarbakır'da terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi - Son Dakika
Politika

MHP heyeti Diyarbakır'da terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi

MHP heyeti Diyarbakır\'da terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi

Diyarbakır'a adeta çıkarma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" programı çerçevesinde Sur ilçesinde partililerle bir araya geldi.

23.05.2022 00:58  Güncelleme: 01:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'a adeta çıkarma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" programı çerçevesinde Sur ilçesinde partililerle bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" temalı ilçe ziyaretleri çerçevesinde Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MYK üyesi Mehmet Beşir Tatar, MYK üyesi Adem Yurdagül, MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MYK üyesi Eyüp Gönültaş, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ve teşkilatı, Sur ilçesinde bir otelde partili ve vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, iki gündür Diyarbakır'da kendilerini yalnız bırakmayan partililere teşekkür ederek, "Her gittiğimiz ilçede bizi coşku ile karşılayan ilçe başkanlarım, partili arkadaşlarım, başımızın tacı hanımefendiler, STK temsilcileri, hepinizi saygı ve muhaberelerimle selamlıyorum. Diyarbakır Türk milleti için çok büyük anlamlar taşıyan yurdumuzun müstesna yerlerinden birisidir. Takvimler 1085 yılını gösterirken Türk milleti ebedi yurdu Diyarbakır'la hasretle kucaklaşmış olacak. O günden bugüne günahsız bir çocuğun kalbi gibi aklanıp paklanan huzurla mayalanmış yüreklerle ev sahipliği yapan, güneşin büyük bir cömertlik göstererek doğduğu bu topraklar bize yurt olmaya devam etmiştir, devam edecektir" dedi.

"Beceriksizliklerini Kürt kökenli kardeşlerimize fatura edebileceklerini sananlar başarısızlığa uğradı"

Osmanoğlu, "Bugün dahi birileri yıllarca Diyarbakırlı hemşerilerimiz dahil olmak üzere milletimizin canına kasteden PKK'nın insan kaynakları şubesi haline gelen, HDP'yi güçlendirmeye çalışan bizler Cumhur İttifakı olarak sonuna kadar terörle mücadele kararlılığımızı Diyarbakır'ımızın huzuru için devam ettireceğiz. Beceriksizliklerini, zihinleri karanlık, planları Kürt kökenli kardeşlerimize fatura edebileceklerini sananlar, dün başarısızlığa uğradı, bugün başarısızlığa uğrayacaklar. Yarın da bunlar bizim kardeşliğimizi bozmak için başarılı olamayacaklardır" diye konuştu.

"Diyarbakır'da geçmişte yaşanılan boşluğu hızlı bir şekilde kapatmayı planlıyoruz"

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ise, iki gündür çok yoğun bir tempo ile çalıştıklarını kaydetti. Kayaalp, "İlçe başkanlarımızla beraber bin 700 kilometreye yakın yol yaptık. Çok kısa bir sürede bütün ilçelerimizi istisnasız dolaştık, programlar yaptık. Hep beraber çalıştık. Bundan sonra daha yoğun bir şekilde Diyarbakır'da her alanda çalışmalarımız devam edecek. Geçmişte yaşanılan boşluğu hızlı bir şekilde kapatmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

MHP heyeti, Sur ilçesinden sonra Bağlar ilçesinde ve kentteki diğer yerlerde çalışmalarını sürdürecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP heyeti Diyarbakır'da terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Muş Valisi Avni Çakır Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi
    19:44 Muş Valisi Avni Çakır Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

    Muş Valisi Avni Çakır başkanlığında yapılan 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve koordinasyonun önemi vurgulandı. Muş'ta 2024 yılında planlanan 172 projenin durumu açıklandı. Toplantıda, işlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi ve tüm yatırımların vatandaşın hizmetine sunulması için uyum içinde çalışılacağı belirtildi.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır
    19:15 CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçim sürecinde bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarına ilişkin, bu iddiaların araştırılacağını ve gerekli disiplin süreçlerinin başlatılacağını söyledi. Yücel ayrıca, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek Türkiye'nin bu durumda nasıl bir strateji izleyeceğini sordu ve Türkiye'nin Orta Doğu'da gerilimi yükseltecek politikalara karşı olduğunu vurguladı. Ayrıca, emeklilere ekonomik büyümenin yansımamasını eleştiren Yücel, asgari ücretin güncellenmesi gerektiğini belirtti. Yücel, ayrıca Adalet Bakanı'nın yeni anayasa konusunda herkesin mutabık olduğunu söylemesine karşılık, CHP'nin hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan bağlılığını vurguladı. Haberde ayrıca, bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarının araştırılacağı ve disiplin sürecinin başlatılacağı ifade edildi.

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için çalışmalar yürütmekteydi. Cenaze törenine birçok kişi katıldı.

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.


Advertisement